trapped in the fire i used to see in your eyes

God kväll! Tänkte att det var dags för mig att göra ett riktigt inlägg en gång för alla, det var ett tag sedan sist...
 
Och mycket har hänt på den tiden! Jag har gått och blivit ordentligt kär i världens finaste och underbaraste pojkvän, och jag kunde inte vara lyckligare. Min Erika har äntligen kommit hem, efter en alldeles för lång tid utanför Sveriges gränser, så i helgen blir det catch up och mys med min snäcka! Allt är perfekt nu, jag har den bästa pojkvännen som finns, världens bästa vänner och vädret är lovely.
 
 
Älskling i Stottsskogen igårkväll, vi grillade och hade det riktigt mysigt!♥
 
Det enda som suger getballe nu är att min älskling har åkt till Belgien idag och ska vara borta en hel vecka. Jag fick en extra dag med honom innan han åkte, vilket jag är superglad över. Vi sa hejdå imorse på centralen och det var inte kul... Grät en (rejäl) skvätt på bussen hem och var på pisshumör hela förmiddagen. Efter lunch gick jag och hämtade grannbarnen på dagis för att sitta barnvakt, efter några timmar fick jag ett telefonsamtal av mitt hjärta som ringde för att säga hejdå innan han åkte ut ur Sverige. Då kom det några tårar... Grät som en liten barnrumpa, och när jag hade lagt på så tittar Tindra på mig och frågade vad som hade hänt:
 
Jag: Det var Marcus, han ringde bara för att säga hejdå..
Tindra: Blev du SÅ ledsen för det?
Jag: Jaa, för jag kommer inte träffa honom på en vecka...
Tindra: Men Frida, en vecka är inte så länge...
Och blicken hon gav mig, goding!
 
Och sen ringde mamma efter några minuter och frågade hur det var, och jag skulle svara "Det är bra", men ja, det lät väl mer: "Deheeet är bhraahaaa.." och så lite tårar på det... Mamma bara skrattade åt mig, vilket jag också gjorde, haha, och sen sa hon att jag ska vara glad att jag har någon att känna så för, eftersom det inte är rent ledsna tårar. Och det är sant, jag är den lyckligaste på jorden som fått min finaste♥ 
 
Love
 
Nu har han stängt av telefonen för att spara batteri tills han är framme, så vi kan inte smsa mer och jag känner mig så jävla ensam... Sjukt va?! Men han ska skicka ett sms när han är framme så jag vet att han lever, och jag ska hålla mig sysselsatt hela tiden så tänker jag inte på att jag inte kan prata med honom, och wips så har en vecka gått! I'm gonna be fine! 
 
 
Nu ska jag sätta upp massa bilder på min 'wall of love' på mig och M och sen lägga mig och kolla på en film.
Puss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0