The sooner you realize that it’s never gonna go back to the way it was, the sooner you can move on


Man får lov att falla, bara man kommer ihåg att ställa sig upp igen.

At the end of the day,
the fact that we have the
courage to still be standing
is reason enough to celebrate.


Birthday girl

Idag är ingen vanlig dag, idag är det världens bästa Erikas 17årsdag! Hon är en av de bästa som finns, och sen är hon ju även en av de vackraste som finns med! Hoppas hon får en riktigt bra dag, trots historiaprov och långdag, för hon är värd bara det bästa! Så grattis igen goding, jag älskar dig! <3

a friend is someone who understands your past, 
believes in your future 
and accepts you just the way you are.


 


my favorites, the very best

Mina favoriter av melodifestivals-låtarna i år. Den sista är jag tyvärr lite besviken på, men eftersom det är min man så är det klart att jag gillar den! ♥
(klicka på bilderna, så kommer ni till låten)

something you are proud of

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva på denna... Jag är stolt över att jag har fått så fina vänner. Om det nu är något man kan vara stolt över. Men jag är faktiskt lite stolt över att jag ställer upp för mina vänner, finns där och är en bra vän. Jag hoppas verkligen att mina vänner tycker detta nu, annars är det ju lite pinsamt, haha! Men det är väl det jag känner att jag är stolt över. Sen är det ju småsaker med, typ som att jag är faktiskt duktig på att laga mat, passa barn och såntdär vardagligt! Sen är jag ganska stolt över hur jag kan skaka av mig vissa saker som inte är värda att lägga energi på. Och jag är stolt över att jag kom över min lilla grej med att aldrig våga le på bilder på grund av min glugg, och sen att jag börjar bli mer bekväm i mig själv. Det är en bra bit kvar tills man är helt hemma, men jag är i alla fall en bra bit på vägen. Och det är jag stolt över, jag är stolt över mig själv.

när vi går åt skilda håll, kanske vi kan gå åt skilda håll tillsammans?

Sitter i min ensamhet på sängen med datorn i knät och kollar ikapp fredagens Big Brother-avsnitt och skriver detta... Min helg har varit supermysig, en fredag hemma i sängen med Sims och mys hela kvällen, och försökte bli så frisk som möjligt. På lördagen kom bästis runt halv två-tiden och jag gick och mötte henne vid bussen, sen gick vi hem och gjorde i ordning oss inför kalaset. Sen kom alla gäster runt 4tiden och det blev god mat och spel med storebror och Andreas. Jag och Kajsa tog lite nattamat och sen la vi oss i sängen och spelade lite sims, och sen skulle vi somna till några avsnitt SATC, men det gick sådär. Vi kollade på ett avsnitt, sen stängde vi av och skulle sova. Men att dela ett täcke med den där filuren är inte det lättaste, haha, så det slutade (efter en stund av täck-kamp) att vi gick ut i garaget och hämtade ett täcke till istället!
Vaknade, låg och snackade en stund sen blev det god frukost och bästis fixade sig och sedan fick hos skjuts in till Borås av bror min och sen åkte hon vidare till Göteborg för musikal. Och jag är inte alls avis. Jag fixade på mitt rum och packade alla väskor, sen åkte jag till papsen. Vi bestämde att vi skulle åka och sola en stund innan vi handlade mat, så otroligt skönt! Sen kom vi hem, lagade mat och kollade på tv. Nu har vi precis ätit lite chokladpudding som söndagslyx, haha. Nu är de tinte många minuter kvar till Big Brother börjar så ska stänga ner detta nu.
Hoppas ni har haft en mysig, bra helg. I have!
Världens finaste, och bästa vän♥
Och föresten, jag har fått tillbaka min röst! Typ...

something that scares you

Åh herregud, det finns mycket som skrämmer mig på många olika sätt. Men det som ploppar upp först i huvudet är att förlora någon jag bryr mig om, och clowner. Haha, fin blandning va? Men den första där tror jag alla förstår, och alla är nog rädda för det. Att förlora någon som står en nära, någon som man älskar. Jag tror inte det finns något värre. Själv har jag haft tur än sålänge och inte förlorat någon som står mig supernära. Inte på det sättet i alla fall, sen att man förlorar vänner genom att växa ifrån varandra eller genom dålig stil, det är en helt annan femma. Men det är såklart något som skrämmer mig lite det med, att något skulle gå fel och jag förlorar mina fina vänner.
Sen det där med clowner har jag ju skrivit innan.. Jag klarar bara inte av det. Så är det bara. Och det gäller egentligen inte bara clowner, men det är det allra värsta. Jag klarar inte av typ sånna som Lisebergskaninen, sånna som är utklädda i dräkter från topp till tå. Man har ju ingen aning om vad eller vem som finns därinne. Och likadant med masker, som "V för Vendetta" som är Kajsas favoritfilm, jag har sett två sekunder ur filmen och masken. Jag får lite smått panik, usch. Klarar det inte! Och sen dockor ska vi inte ens prata om, fyfan...

something that makes you happy

En ganska lätt fråga, om ni frågar mig. Och svaret är; min familj, mina vänner, musik, dansa och  fotografera. Det är när jag är med min familj och vänner som jag är mig själv och mår bra. Det är när jag lyssnar på den där listan som är perfekt, med alla mina favoritlåtar. Det är när jag står i en sal och tittar mot spegeln och lär min nya rutiner, eller när jag står på en scen med ljuset i ansiktet och inte ser, utan bara hör publiken och får den där underbara adrenalinkicken. Och det är när jag har kameran i handen och kan fånga underbara moment på bild, och sedan kolla tillbaka, minnas och glädjas.
Världens bästa kusin & hund. Mitt allt♥

Två gamla bilder jag tagit med pappas kamera,

let's do this


wedding fever

Jag har kommit in i en "bröllops-period" nu igen... Jag får sånna ibland, jag sitter och kollar bilder och videor i evigheter. Bröllop är det finaste som finns, och det är inte många videor jag kan kolla på utan att sitta och lipa som en liten unge. Jag har inte varit så glad av tanken på bröllop det senaste halvåret, pågrund av skilsmässan. Allt som hade med bröllop och göra då, ville jag bara slänga in i en vägg och skrika åt. Men, känslorna går i berg- och- dalbanor, och nu har allt sjunkt in och jag klarar av det. I alla fall i små mängder. När vi satt och åt innan hade vi musik på, då kom en låt som var med på bröllopet, och jag fick panik och gick och bytte låt. Usch, den biten tar det nog ett tag till innan jag klarar... Men, det kommer väl det med så småningom.
Nu har jag en mapp på datorn med så otroligt många fina bilder, tänkte dela med mig av några utav de finaste. De flesta är tagna från tumblr, världens bästa sida!
Klicka på bilden så kommer ni till det otroligt fina bröllopet mellan Haley & Nathan i One Tree Hill, säsong 3.
Något av det finaste i hela serien♥













Hur fint är det inte!? Jag har ett collage hemma hos pappa, där jag gjorde mitt drömbröllop för ungefär tre år sedan tror jag. Några olika brudklänningar, tärnklänningar, tårtor, buketter och ringar m.m... Det är faktiskt ganska fint, men det skulle nog behöver uppdateras lite. Det får bli nästa pysselobjekt. Åh, så roligt! Ska försöka börja med det såfort jag kan. Älskar att göra massa söta collage. Sen när det gäller bröllop så är det ju kul att spara och kolla tillbaka när det väl är dags, och se hur mycket man har ändrat sin smak.
Nu ska jag försöka somna till några avsnitt av mitt älskade Full House, inte många avsnitt kvar nu... Imorgon kommer bästis lite efter ett och sen är det kalas hela eftermiddagen/kvällen för storebror och sen myskväll med min bästa. Bättre lördag kan det knappt bli va? Godnatt på er, ni är så fina♥
Puss!

I love you even when you have the flu

Sitter på dagens sista lektion, just nu håller vi på att gå igenom vad som gäller inför tvåan och trean, och Om man blir taggad..! Måste bara välja vilken inriktning jag ska gå... Trodde jag var helt säker, men nu börjar jag faktiskt tvivla lite... Åååh! Har verkligen INGEN röst idag, haha, jag låter som en 80årig gammal rökare... Alla skrattar åt mig, och det är så sjukt jobbigt att inte kunna ropa på någon, haha! Näsan är täpt och hostan retar, men en sak som gjorde mig lite glad idag var dessa söta näsdukar jag fick av bästis, haha, hur söta!? Puss!


If things go wrong, we can knock it down

Blev en dag hemma idag med, har ingen röst alls och går runt och hostar och snuvar, sååå kul! Ligger just nu i sängen och ska försöka somna innan halv tre inatt... Idag har min lilla storebror fyllt sitt sista tonår, han blev 19 år idag! Så nu ikväll åt vi god mat och hans favrotiglass, daimglass, till efterrätt. På lördag blir det kalas här hemma med båda sidorna av släkten, och har även dragit hit bästis då så jag slipper dras med allihop själv, haha, och så ska hon få träffa några hon inte har träffat än. Supermys! Vet ni föresten att jag har världens bästa och finaste bästis?
Bajsa, jag älskar dig! <3
Puss och godnatt!


we are soldiers, and sometimes soldiers bleed


One tree hill

Har i sort sett ingen röst just nu.. Halsen dödar mig! Har haft en riktigt seg dag hemma, pluggat lite och fixat på mitt rum, börjar se riktigt bra ut nu, så kul! Nu har jag krypt ner i min mysiga säng med datorn och världens bästa Skrållan. ❤ Ska försöka somna till de nya avsnitten av älskade One Tree Hill, måste vara en av de bästa serierna i världen! Sov sött godingar, puss!


congratulations to the five best boys in the world!

Skippar att skriva något om hur dålig jag varit på att blogga och låtsas som ingenting...
Ikväll somnar jag riktigt lycklig! Mitt älskade favoritband, finaste One Direction vann ikväll en Brit för Best Single. Hittade en länk där man kunde kolla live på sändningen, bara några minuter innan det var deras tur. Skickade länken till Kajsa, och när de vann skrek jag så bror kom in och undrade vad jag höll på med.. Han filmade mig och tyckte jag var helt.. Jaa, jag vet inte. Men jag blev så otroligt glad så jag började nästan gråta, eller ja, det kanske föll en liten tår. Kanske. Jag är så otrligt glaaaaad!!! De förtjänar alla priser de kan få, de är BÄST.
Så otroligt fina, fantastiska och helt enkelt bäst.
Nu ska jag måla naglarna och lyssna på Ed Sheeran, som vann pris för både "Best british break through act" & "Best british Male Solo Artist". Så underbar musik! love it!
Sen blir det sängen och några avsnitt Full House!
Imorgon är det ingen skola! Passar mig perfekt om jag får säga det..
Puss!

Gästblogg!

Hejhejhej på er! Kajsa här! :D
Frida bad mig göra en gästblogg nu. Antar att hon är för lat för att uppdatera idag. ;)
Hon sitter just nu och vågar Annies hår och jag sitter i sängen och tänkte snart spela lite sims. :D Idag ska vi äta lunch hon Fridas moster och sedan kommer det några fina tjejer hit och så blir det mys hela kvällen. :)
Det kanske inte är så många här som läser min blogg. Men det skulle vara kul om ni kikade in på den. :)
KajsaDavida
Puss på er och ha en bra dag! :)
Här får ni lite bilder på mig om ni inte vet hur jag ser ut än. ;)

"hur vågar du göra kattlådan mot mig?!"

Har haft en dag med världens bästa kusin. Åkte in till stan och kollade bio, Mästerkatten (som var riktigt bra faktiskt!), och myste, och kollade lite i affärer. Råkade få med mig tre linnen (likadana, tre olika färger bara), en myströja, ett nytt nagellack och en supergo duschcreme, som luktar hallon♥ med mig hem. Jag älskar hallon, i doft och smak. Bara så ni vet...
Gick in en sväng på Game för att fördriva tiden och kusinen visade vad han önskar sig när har fyller år. Ganska bra ändå, nu när han börjar bli så stor är det svårt att veta vad man ska köpa till honom, men nu har jag ett humm i alla fall. Till min stora förvåning är det mestadels wii-spel som gäller... Haha!
Nu ligger vi i sängen och har precis ätit popcorn, ska gå och borsta tänderna nu och sen somnar vi till något roligt program! Det är en bra sak med mindre kusiner, man får en bra ursäkt att kolla på Disney Channel, haha!

Wherever you're going...

... I wanna go.

Love is being stupid together happy valentines day

Den 14 februari. Då var vi här igen ja... Orkar inte tänka på hur ensam man är eller att man inte har en pojkvän, för jag har världens bästa vänner och familj så jag orkar inte lägga energi på något annat just nu. Jag är glad just nu ocg jag trivs som läget är, så varför klaga? Jag ska spendera min alla hjärtans dag först hos farmor och farfar för lite mat och spel, och sen ska jag sitta barnvakt i några timmar och sen åker jag vidare till Sexdrega och spenderar kvällen med världens bästa Kajsa och Jesper. Supermys!
En fin bild på de fullt normala Jesper & Kajsa från i fredags...

Lovet är redan inne på andra dagen och jag har på känn att det bara kommer flyga förbi.. Min vecka ser ut såhär:
Tisdag: Farmor & farfar, barnvakt, mys med Kasja & Jesper
Onsdag: Drar mig hemmåt!
Torsdag: Bio med bästa kusinen som sedan sover här!
Fredag: Min Kajsa & min Annie kommer hit!
Lördag: Lunch hos moster med mina tjejer, möta upp tjejerna i klassen för handling och tillbaka till mig för tjejkväll!
Söndag: Lååång frukost och mys med tjejerna och sen vinka av dom och bara ta det lugnt!
Bästa klassen! (- några fina mäniskor!)
Nu måste jag säga hejdå, för jag ska packa en liten väska inför ikväll och snart kommer farmor och hämar mig!
Hoppas ni har en mysig alla ♥dag, vare sig du är singel eller inte!
Puss!

Our soulmate is the one who makes life come to life

Nu har min Anjo lämnat mig för denna gången! Det blev en liten halvspontan övernattning för henne, och vi har haft en riktigt rolig kväll och natt. Vi har tagit massor av kort, sjungit och bara haft det mysigt. Precis vad man har bästa vänner för! La precis in alla bilder från kameran till datorn, och det var några stycken.. Men många var.. väldigt.. Jaa, vad ska man säga..?! Ni får inte se så många! Haha, men här är några av de som knäpptes igår. Har inte orkat redigerat dom eller något, men jag hoppas ni överlever ändå!
Soulmate, i love you

you're perfect

Har haft en kväll med min bästa Anjo, precis vad jag behövde nu! Har tagit määängder med kort, både på datorn och med kameran, det ni fick se nu är bara ett litet smakprov. Kameran innehållar några hundra bilder med, haha! Men vi får se om ni får se dom eller inte.. Men nu ska vi tvätta bort allt smink och krypa ner i sängen. Hoppas ni haft en grym helg, det har jag! Puss ♥
You're perfect, to me

My mind is dirty, and it don't need cleaning

Tänkte göra ett litet inlägg när jag väl sitter på bussen och inte har något att göra, men jag orkar inte! Ska sova sista vägen nu istället... Haha, puss!


i should've kissed you

Deras nya singel, I'M IN LOVE
En glad tjej ligger i en stor mysig säng med sin bästa vän och har haft en riktigt bra dag!
Nu ska vi sova så vi hörs imorgon, PUSS!

Let's go and get you cleaned up, so you can get dirty again


I won't be leaving till I'm finished stealing every piece of your heart

Älskade måndag!!! Börjar dagen klockan 8 med ett matteprov, som jag faktiskt klarade hyfsat bra! (tror jag i alla fall..) och sedan flöt dagen på, lite segt men helt okej. En lååång lektion där vi förberedde inför våran lilla mässa vi ska ha i klassen på torsdag och sen hade vi en spanskalektion. Tog bussen hem, åt, packade och fräschade upp mig lite och nu sitter jag på en buss tillbaka in till stan, för att därifrån ta en buss vidare till Svenneljunga där jag ska spendera min natt med mina favorittjejer :) ska bli riktigt mysigt! Puss!


I have not failed. I've just found 10 000 ways that won't work

Hej och hå så var det söndagkväll.. (Där lät jag verkligen som en gammal tant..) Har nyss lagt mig i sängen efter en riktigt seg dag. Var hos moster och fikade och spelade wii med kusinen en stund i förmiddags, och eftermiddagen och kvällen har spenderats med plugg och skype med bästa vän♥ (hjärtat var till bästa vän, inte till plugget). Ska försöka sova nu och taggar matteprov klockan 8 imorgonbitti! LOVE IT! Ska lägga mig och smsa med mina favoriter så somnar jag nog snart, hoppas jag. Godnatt och hoppas ni haft en rktigt bra helg! Puss!
jag och Kajsa...

this is just the beginning

Befinner mig just nu i mammas sovrum och kollar på Melodifestivalen! Hade ingen aning om att det började idag, haha. Visste bara att Mattias Andreasson är med den 18e, det är det enda jag måste veta!
Har ätit god mat och mamma har öppnat paket, om en stund är det dags för tårta.
Hoppas ni har en superbra lördagskväll. Puss!

alla är inte lika, men ändå desamma

Denna låt har gått på repeat de senaste dagarna, jag kan inte få nog!
Hur bra?!

I came to win, to survive

Står ute i väntan på bussen och håller på att förfrysa! Tänkte att ni kanske ville veta det.. Puss!


Var ska man gå? Det väljer man själv.

Sitter på bussen hem från skolan och lyssnar på musik och njuter på tanken att det är helg! Ska hoppa av i Olsfors och passa Tindra och Kevin i några timmar nu och ikväll blir det mys hemma med la familia. Mamma fyller år på tisdag, så imorgon blir det kalas för henne! Hoppas ni har haft en bra vecka och får en grym helg! Puss


trust yourself.

Create the kind of self that you will be happy to live with all your life.


If there's something that you're dreaming of, then may it all come true, because you deserve it all, my very best friend. HAPPY BIRTHDAY!

Idag är ingen vanlig dag, idag är det världens bästaste väns 17-årsdag!
GRATTIS PÅ DIN DAG MITT HJÄRTA!
Hon är inte bara världens bästa, utan även världens vackraste (och underbaraste, och roligaste, och fantastiskaste, och finaste, och knäppaste, och grymmaste och bara helt bäst på att vara min bästa vän).
Jag älskar dig ♥
Och sen får vi inte glömma att det även är hennes Harrys 18årsdag idag med!
Snygg svåger jag har va!?
Happy Birthday Curly! ♥
Så ni kan ju klicka in på Kajsas blogg och säga grattis till henne & Harry!

RSS 2.0