my dad, the worlds greatest ♥

Jag & pappa på bröllopet igår. Finns inte ord som kan förklara hur glad jag är som har just Min pappa.
Världens bästa♥

wedding!

Pappa kommer om bara några minuter och hämtar upp mig! Idag är det en heldag med bröllop som gäller. Jag ska fota paret när de vigs "på riktigt" först och sedan ska jag fota alla gäster och hela bröllopet... Pirrigt! Men det ska bli riktigt kul! Hoppas ni får en riktigt bra lördag, puss ♥

is it time for some summertime maybe?

Lite så känner jag just nu... Jag har haft ett riktigt, riktigt bra år med helt underbara vänner. Men om juni hade lust att bli lite extra grymt så hade jag varit väldigt tacksam! Dagen har varit bra. Började bra, blev riktigt pissig, och är väl inte riktigt på superbra humör nu heller... Men så kan det bli ibland, pissssssigt. Puss på mina fina vänner ändå, som alltid försöker få mig på bättre humör, ni är så bra!!

Ikväll är det myskväll med mamsen som gäller! God mat och någon mysig film, imorgon ska jag upp i tid och fota bröllop, ska bli så kul! Är dock lite nervös, har inte fotat på en evighet och kameran började leva sitt egna liv häromdagen, men jag håller tummarna på att det ska funka imorgon ändå!

Och sen ska ni veta att det inte är en helt vanlig dag idag heller, det är finaste Saras 17årsdag!

Grattis igen på din dag Saris! Jag älskar dig ♥


Nu ska jag måla naglarna en omgång och sen gå och hjälpa mamma med maten.
Hoppas ni har en mysig fredagskväll, för det ska jag ha :)

RSS 2.0