Lite ändringar

Nu har jag fått till det lite roligare på framsidan är innan i alla fall. Jag ska försöka lära mig allt nu, men det är svårt när dom ändar allt.. Just nu känner jag mig dum som en strut, för jag fattar inte hur man laddar upp bilder i inlägget här, har änsålänge bara gjort det via iphonen... Hmm... UPPDATE: Såg precis hur konstigt detta blev, texten är baota-stor och konstig, och det blir inga nya rader även om jag skriver det... Finns det någon vänlig själ därute som är bra på sånthär med bloggdesign som kan hjälpa mig? Vore sååå snällt!

Hemmadag

God morgon, eller förmiddag...
Jag ligger hemma i soffan och mår inget bra alls, inte roligt med sånna här dagar. Ligger och kollar på film just nu, men sen ska jag plugga det jag missat under dagen.
Här får ni en bild på min nya tattoo, gjorde den med kusinen igår ;)


Fika!

Fika med mina fina!


Affärspsykologi

En och en halv timmas föreläsning. Vi får se om jag överlever...


God morgon!

Just nu sitter jag och väntar på bussen till skolan, råkade dova lite för länge då jag har stressat runt som en idiot på morgonen och hann inte sminka mig. Känns kul, jättekul.

Idag har vi redursdag hela dagen, får se vad det blir! Ta hand om er så hörs vi senare igen!

Ni kan få en bild på min man att sukta till tills vidare...


Fika med fina tjejer!


Ny start! Igen...

Hej på er därute!
Jag tänkte köra igång nu igen, med en ny blogg för 5384:e gången... Vi får se hur detta går, om jag fastnar i det eller inte!
Ha det bra , så hörs vi säkert senare!
Slänger med en bild på mig och min fina Erika <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0